I behov av en bärgare? Vi finns i Västsverige!

Har du fått motorhaveri, krockat med ett djur eller råkat ut för någon annan olycka med ditt fordon? När det som inte får hända faktiskt händer är våra bärgare snabbt på plats för att göra situationen lite lättare för dig. Vårt mål är att transportera ditt fordon på ett sätt som är säkert för både dig och dina medtrafikanter, och att du ska känna dig omhändertagen och trygg. Här får du veta mer om hur vi på Assistansbärgning i Trestad AB arbetar, och i vilka områden våra bärgare är tillgängliga.

Norr om Göteborg (Älvängen), söder om Åmål

Assistansbärgning i Trestad AB arbetar utifrån två bärgningsstationer som är belägna i Vara och Trestad, men åtar oss bärgningsuppdrag hela vägen från Åmål i norr till Bohus och Älvängen i söder. På landsbygd och i tätort, vid vinter- och sommarväglag, vardagar och helgdagar är vi redo att hjälpa dig som hamnat i knipa ute på vägarna. Vår kunniga bärgare har lång erfarenhet av branschen och ser till att både du och ditt fordon tar sig till närmsta bilverkstad för att snabbt få problemet åtgärdat.

 

Moderna bärgningsfordon för alla typer av uppdrag

Våra bärgningsfordon är toppmoderna, och såklart anpassade efter de flesta typer av fordon och uppdrag. I vissa fall kan vi hjälpa dig att starta fordonet på plats, och om det inte lyckas så hjälper vi dig att transportera den till en verkstad eller laddningsstation. Våra bärgare erbjuder bland annat transport av:

  • bension- och dieselbilar
  • elbilar
  • mopedbilar
  • motorcyklar
  • båtar
  • traktorer
  • entreprenadmaskinser
  • lastbilar
  • husbilar
  • bussar

 

Vi ger dig en tryggare vardag

Vårt främsta mål är att du ska känna dig trygg när du färdas ute på vägarna. Tack vare oss kan du känna dig trygg med vetskapen att det alltid finns en bärgare tillgänglig om olyckan skulle vara framme. Utöver bärgningshjälp kan vi också utföra däckbyte, starthjälp och låsöppning på plats, samt ge dig svar på alla dina frågor och funderingar. Sist men inte minst lägger våra bärgare stor vikt vid att utföra arbetet på ett så säkert sätt som möjligt. Detta kan innebära att vi behöver stänga av delar av vägen en stund, eller att vi ger dig information om vad som är bra att tänka på nästa gång du hamnar i en liknande situation. Du bör till exempel alltid ha en varningstriangel tillgänglig i ditt fordon, och gärna även en reflexväst. Kom också ihåg att sätta igång varningsblinkers så fort som möjligt när du får stopp utmed vägen.

 

I vilka områden kan Assistansbärgning i Trestad AB hjälpa till med bärgning?

Våra bärgare utgår från Trestad och Vara, och erbjuder bärgning av fordon från Mellerud och Åmål i norr till Bohus och Älvängen i syd, Herrljunga i öster samt Uddevalla i väst.

 

Vilka fordon kan Assistansbärgning i Trestad AB transportera?

Assistansbärgning i Trestad AB har toppmoderna bärgningsfordon som lämpar sig utmärkt för de flesta typer av uppdrag. Det innebär att vi kan hjälpa dig med bärgning av allt från entreprenadmaskiner till bilar och bussar.

 

Vilka tjänster erbjuder Assistansbärgning i Trestad AB utöver bärgning?

Utöver bärgning kan Assistansbärgning i Trestad AB även hjälpa till med däckbyte, starthjälp och låsöppning på plats.

0
Feed