Boka maskintransport i Trollhättan, Uddevalla & övriga Västra Götaland

Har ditt företag ett behov av att få sina entreprenadmaskiner transporterade till ett bygge eller ett projekt som företaget arbetar med? Vi löser det. Vi på Assistansbärgning I Trestad transporterar olika entreprenadmaskiner som såsom grävmaskiner, liftar, vältar och traktorer. Med oss kan du även tecka avtal om regelbundna transporter av dina entreprenadmaskiner, så att du slipper oroa dig över transporten varje gång. Maskintransporter utför vi inom Västra Götaland, i orter som exempelvis Trollhättan, Vänersborg, Åmål, Bengsfors, Uddevalla, Mellerud, Frändefors, Älvängen och Lödöse bland annat. Vi är flexibla och kan tillsammans med dig komma fram till en lösning som passar dig. Skulle du behöva maskintransport till andra delar av Sverige kan vi även hjälpa dig med detta.

Förboka maskintransport

Transport av entreprenadmaskiner inom bygg och anläggning

Entreprenadmaskiner faller in i kategorin med tunga motordrivna fordon som är konstruerade i syfte till att utföra olika byggarbeten som exempelvis markarbeten, väganläggning, vägunderhåll och rivningar bland annat. Exempel på entreprenadmaskiner är grävmaskiner, vältar, traktorer och liftar bland annat. Vi på Assistansbärgning I Trestad erbjuder maskintransporten av dina entreprenadmaskiner, från upphämtningsplats till byggarbetsplatsen du vill ha dem på. Vi är med dig under hela processen och ordnar allting, från beställning och ordna med alla nödvändiga tillstånd till leverans. Det enda du behöver göra är att vänta på att din maskin anländer.

Lastning och lossning ordnar vi

Med vår breda kompetens och långa erfarenhet kan våra chaufförer se till att maskinerna levereras säkert och problemfritt till sin destination. De ser även till att sköta lastning och lossning vid samtliga maskintransporter. Vår strävan är att du som kund ska fokusera på annat medan vi sköter hela processen.

Boka maskintransport - Ring en av våra bärgningsstationer

Trollhättan & Vänersborg: 0520-66 20 20
Vara & Herrljunga: 0512-520 20

Skriv en recension

Behöver du förbeställa maskintransport? Fyll i formuläret!

Vi utför bärgning av:

  • Bil

  • Bussar

  • MC

  • Lastbil

  • Entreprenadmaskiner

  • Maskintransporter

Vi utför även

  • Låsöppning

  • Däckbyte på plats

  • Starthjälp