Professionell biltransport i Västra Götaland- Boka idag!

Har du en amerikansk klassiker ståendes som behöver transport? kanske behöver din husbil transporteras till verkstaden för reparation, service eller renovering? Biltransport är en kritisk tjänst för fordonsägare och bilentusiaster i behov av att transportera sina bilar till garaget, verkstaden eller var det nu må vara. Med en flotta som är utrustad för att hantera allt från nostalgiska 1950-tals pärlor till toppmoderna lyxbilar, erbjuder Assistansbärgning i Trestad en service som täcker ett brett spektrum av fordonstransportbehov.

Vi kan erbjuda våra kunder avtal om biltransport, från beställning till leverans på önskad plats. Vi på Assistansbärgning I Trestad AB levererar bilar inom ett stort område i Västra Götaland, Från Nödinge norr om Göteborg till Åmål och Falköping till Uddevalla och Bengstfors.

Vi utför transport av följande: Bilar | Husbilar | Lätta lastbilar | Mopedbilar | Elbilar

Förboka biltransport

Omfattande transporttjänster för varje fordonsbehov

Klassiska Bilar och renoveringsprojekt

Assistansbärgning i Trestad är specialiserade på att transportera klassiska bilar som behöver den extra omsorgen. Våra skräddarsydda transportlösningar ser till att ditt renoveringsprojekt eller din 50-tals skönhet kommer fram till sin destination i samma skick som den hämtades.

Trasiga fordon och husbilar

Ingen situation är för komplex för vårt team. Trasiga fordon och husbilar kräver specialutrustning och expertis för säker transport, något som är en självklarhet för oss.

Sportbilar och Lyxfordon

För ägare av sportbilar och lyxbilar innebär vår service att du kan lita på att din värdefulla investering hanteras med största möjliga försiktighet och professionalitet.

Fordonstransport över Västra Götaland & Dalsland

Från Nödinge-Nol till Åmål och Falköping till Uddevalla

Vårt nätverk av biltransporter sträcker sig över hela regionen, inklusive större städer och mindre samhällen. Oavsett om du behöver transport till Nödinge, Åmål eller något däremellan som exempelvis Vänersborg och Bengtsfors, har vi täckningen att möta dina behov.

Frågor och svar om biltransport

Vad kostar en biltransport?

Vad biltransport kostar beror på hur lång transportsträckan är men även andra faktorer kan spela in. Det exakta priset för en biltransport med Assistansbärgning i Trestad kan endast fastställas efter en individuell bedömning. Vi uppmuntrar potentiella kunder att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Hur lång tid tar en biltransport?

Leveranstiden för en biltransport kan variera, men vi prioriterar alltid att vara så snabba och effektiva som möjligt utan att kompromissa med säkerheten. Vår kundtjänst kan ge dig en uppskattad leveranstid baserad på dina specifika omständigheter. Med Assistansbärgning i Trestad kan du förvänta dig en biltransporttjänst i Västra Götaland som är tillförlitlig, flexibel och anpassad till just dina behov.

Boka biltransport - Ring en av våra bärgningsstationer

Trollhättan & Vänersborg: 0520-66 20 20
Vara & Herrljunga: 0512-520 20

Skriv en recension

Behöver du förbeställa biltransport?

Vi utför bärgning av:

  • Bil

  • Bussar

  • MC

  • Lastbil

  • Entreprenadmaskiner

  • Maskintransporter

Vi utför även

  • Låsöppning

  • Däckbyte på plats

  • Starthjälp