Båttransport Västra Götaland - till Västkusten och Vänern

Har du en båt som behöver sjösättas inför sommarsäsongen eller behöver båten transporteras till en verkstad? Oavsett om det är en kort sträcka till den lokala sjön eller en längre sträcka som det rör sig om kan vi erbjuda våra kunder professionell båttransport. Vi är med dig hela vägen, från beställning till leverans på önskad plats. Vi på Assistansbärgning I Trestad AB transporterar båtar inom ett stort område i Västkusten i Västra Götaland samt till Vänern. Oavsett om du ska sjösätta din båt i Åmål för en sommar i Vänern eller i Strömstad för att segla ut i havet kan du känna dig trygg i att vi transporterar med allra största omsorg och trygghet, så att du kan spendera minnesvärda dagar ute till havs.

Förboka båttransport

Skräddarsydd båttransport för alla behov

Transportera båtar av olika storlekar

Oavsett om du har en mindre fritidsbåt eller en större segelbåt, har vi kapacitet och expertis för att hantera din båttransport. Vår flotta är utrustad med nödvändig teknik för att säkerställa att din båt transporteras tryggt och skonsamt.

Säker och effektiv ruttplanering

Oavsett om du har en mindre fritidsbåt eller en större segelbåt, har vi kapacitet och expertis för att hantera din båttransport. Vår flotta är utrustad med nödvändig teknik för att säkerställa att din båt transporteras tryggt och skonsamt.

Förtroende och erfarenhet i båttransport

Expertis i båthantering

Vår personal är utbildad och erfaren i att hantera båtar av olika slag. Vi förstår vikten av att behandla varje båt med största omsorg, och vår expertis är din trygghet. Dessutom har vi god kännedom om vägnätet och kan utan problem navigera oss igenom olika områden.

Kundfokuserad service

I Assistansbärgning i Trestad är kundtillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi kommunicerar tydligt och regelbundet under hela transportprocessen, så du kan vara säker på att din båt är i goda händer.

Täckning över Västra Götaland

Omfattande geografisk täckning med vår båttransport

Vi täcker hela Västra Götaland, från de salta vågorna på Västkusten till de lugna vattnen i sjön Vänern. Vår geografiska täckning säkerställer att vi kan erbjuda våra båttransporttjänster till ett brett spektrum av kunder.

Pålitlig och punktlig leverans - Alltid

Vi ser till att din båt levereras punktligt och säkert till dess destination, oavsett var det är. Vi förstår vikten av att hålla tidsscheman och arbetar hårt för att uppfylla dina förväntningar, så att du kan njuta av båtturen med nära och kära.

Vi kan även utföra båttransport över hela Sverige

Vill du exempelvis transportera din båt till Stockholms skärgård eller någon annanstans till östkusten? Vi har möjligheten att utföra båttransporter över riket. Kontakta oss för en offert!

Frågor och svar om båttransport

Vad kostar båttransport?

Kostnaden för båttransport varierar beroende på flera faktorer, såsom båtens storlek och transportsträckan. För att få en exakt prisuppgift för din båttransport, kontakta oss för en personlig offert.

Hos Assistansbärgning i Trestad är vi dedikerade till att utföra professionell båttransport i Västra Götaland som är både pålitlig och kostnadseffektiv. Med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att din båt är i trygga händer under hela transportprocessen.

Boka båttransport - Ring en av våra bärgningsstationer

Trollhättan & Vänersborg: 0520-66 20 20
Vara & Herrljunga: 0512-520 20

Skriv en recension

Behöver du förbeställa båttransport?

Vi utför bärgning av:

  • Bil

  • Bussar

  • MC

  • Lastbil

  • Entreprenadmaskiner

  • Maskintransporter

Vi utför även

  • Låsöppning

  • Däckbyte på plats

  • Starthjälp