Trygg och säker vägassistans

Assistansbärgning i Trestad AB är inte bara ett bärgningsföretag. När du blir strandsatt utmed vägen på grund av punktering, bränslestopp, motorhaveri eller en bil i diket dyker vi inte bara upp för att utföra vårt arbete, och sedan snabbt köra vidare igen. Att råka ut får problem eller olyckor med bilen är nämligen inte bara irriterande – det kan också vara riktigt obehagligt. Därför vill vi även vara en lugn och trygg närvaro mitt i all anspänning, som tar sig tid att besvara alla frågor du kan tänkas ha. Utöver detta lägger vi också stor vikt vid att utföra vårt arbete på säkrast möjliga vis och till rimliga priser.

Vi erbjuder vägassistans dygnet runt

Vi finns alltid bara ett telefonsamtal bort! Att få stopp utmed vägen en sen lördagsnatt, på midsommarafton eller runt tolvslaget på nyårsafton kan kanske låta som mardrömsscenarion, men oavsett tidpunkt rycker vi ut fortast möjligt för att hjälpa dig. Företagets stationer ligger belägna i Trestad och Vara, men vi täcker ett stort område med våra tjänster. Hela vägen från norr om Göteborg till söder om Åmål hjälper vi dig som är i behov av allt från bärgning till starthjälp eller däckbyte.

 

Kunnig personal med lång erfarenhet av vägassistans

När du ringer en av våra stationer kan du känna dig helt trygg i vetskapen att du får hjälp av kunnig och serviceinriktad personal. Våra skickliga bilbärgare har gedigen erfarenhet av alla möjliga typer av situationer ute på vägarna. Oavsett om du kört ner i diket, krockat, fått motorstopp eller låst dig själv ute med nyckeln kvar inuti bilen hittar vi en lösning så att du kan köra vidare fortast möjligt.

 

Säkerheten går alltid först

Att arbeta med vägassistans innebär ett stort säkerhetsansvar. Vi på Assistansbärgning i Trestad AB tar därför alltid till de åtgärder som krävs för att skydda dig och andra trafikanter medan vi arbetar. Det innebär att vi ibland behöver stänga av delar av vägen en stund, och att vi ständigt upplyser personer vi träffar i arbetet om vad som är viktigt att tänka på när man behöver stanna utmed en trafikerad väg. För att skydda dig själv och andra när din bil havererat är det A och O att sätta igång varningsblinkers, placera ut en varningstriangel och gärna även ha en reflexväst till hands i fordonet. När du själv kommer körandes längs en väg och upptäcker att någon annans bil havererat är det i sin tur viktigt att sänka farten och köra förbi hindret på ett säkert sätt. Om du är först på plats kan det även vara en god idé att stanna och se ifall personen behöver hjälp på något vis.

 

I vilka områden erbjuder Assistansbärgning i Trestad AB vägassistans?

Våra två stationer ligger i Vara och Trestad, men vi erbjuder vägassistans hela vägen från norr om Göteborg (Älvängen) till söder om Åmål.

 

Vilken typ av vägassistans erbjuder Assistansbärgning i Trestad AB?

Vi kan hjälpa dig med bärgning, starthjälp, däckbyte, låsöppning samt transport av tunga bilar, båtar och maskiner.

 

Vad är viktigt att tänka på när bilen havererar utmed vägen?

Om din egen bil havererar är det viktigt att sätta igång varningsblinkers, placera ut en varningstriangel och gärna även ta på dig en reflexväst.

0
Feed